REGISTRACIJA

Svaka škola ima mogućnost registracije svojih učenika preko Interneta. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, morate pronaći školu na spisku, upisati važeći e-mail škole ili odgovornog nastavnika i za nekoliko trenutaka će jedinstveni podaci o vašem nalogu stići na priloženu elektronsku adresu. Ako vaše škole nema na trenutnom spisku, obavestite nas na telefon 011/3036818 ili mejlom na kengur@dms.org.rs. Podaci o školama i učenicima biće tajni. Zbog tajnosti podataka, korisničko ime i lozinke slaćemo na mejl adrese odgovornih nastavnika, a u slučaju da je nastavnik ne poseduje, na adresu škole. Nakon unosa moći ćete da proverite tačnost podataka, i da štampate listu prijavljenih učenika vaše škole. Unapred zahvaljujemo svima koji će nam izaći u susret kod unošenja podataka.

Svaka škola ima svoje korisničko ime u obliku skolaNNN, gde umesto NNN stoji jedinstveni broj škole. Kada se uspešno logujete, imate mogućnost dodavanja, brisanja i ažuriranja učenika. Za svakog učenika unosite ime i prezime, razred i kategoriju u kojoj se učenik takmiči, kao i nastavnika ili učitelja. Promene se vrše klikom na olovku.

Sve podatke unosite u UNICODE formatu, tako da možete pisati ćirilicu, latinicu ili jezik koji želite. Razredi su označeni brojevima od 2 do 12 (razredi od 2 do 8 su osnovna škola, a od 9 do 12 su srednja škola). Kada odaberete razred, automatski dobijate moguće kategorije (A je osnovna škola, dok su K1, K2 i K3 srednja škola). Postoje 4 tipa jezika na kojima se radi takmičenje (ćirilica, latinica, rumunski, mađarski). Obavezno proverite osnovne podatke o svojoj školi, koje možete tom prilikom i promeniti. Omogućena je i štampa tabele sa registrovanim učenicima u PDF formatu (najbolji način za proveru ispravnosti podataka). Po završenom unosu, treba se odlogovati sa sajta (gornji desni ugao).